Nuoriso
osasto

Nuoriso-osasto

Palokuntaharrastuksen voi aloittaa jo nuorena, jopa 7-vuotiaana. Nuoriso-osastoon voi kuulua aina täysi-ikäiseksi asti ja 16-vuotiaana voi siirtyä harjoittelemaan hälytysosaston kanssa.

Viikkoharjoitukset ovat tiistaisin ja kaikki harjoittelevat yhdessä samoja aiheita, kukin ikä- ja osaamistasonsa mukaisesti. Viikkoharjoitukset noudattavat nousujohteista harjoitusohjelmaa ja siksi mukaan kannattaa tulla heti kauden alusta koulujen alun aikaan.

Nuoriso-osastossa opitaan mm. palo- ja pelastustaitoja, alkusammutusta ja ensiapua, lisäksi mukaan tarttuu muita tarpeellisia arjen turvallisuustaitoja. 

Myös nuorilla on harjoituksissa palokunnan puolesta hyvät ja turvalliset varusteet.

Viikkoharjoitusten lisäksi osallistutaan leireille ja järjestetään retkiä.

Tervetuloa mukaan hyödyllisen harrastuksen pariin, oppimaan tärkeitä turvallisuustaitoja ja viettämään mukavia hetkiä muiden nuorten kanssa!

Mukaan toimintaan?

Nuoriso-osaston harkat tiistaisin klo 18–19.30 16.1.–14.5.2024 (20.2. ei harkkoja)

Nuoriso-osastoon kannattaa lähteä mukaan heti kauden alussa, koulujen alun aikaan. Nuoriso-osasto harjoittelee tiistaisin klo 18–19.30. Kokoonnumme aina ensin paloasemalle, josta saatamme siirtyä palokunnan ajoneuvoilla harjoittelemaan lähialueelle. Aloittaa voi turvallisin mielin ja katsoa rauhassa, tuntuuko harrastus omalta. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita, mutta voit täyttää yhteydenottolomakkeen yhteystiedot-sivulla, jotta tiedämme odottaa nuorta harkkoihin.